a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Smeštaj

Apartman OTTO

Apartman OTTO

Apartman OTTO: smešteni na ulazu u Kulpin iz pravca Bačkog Petrovca na glavnoj ulici. 1/2 apartman potpuno opremljen, TV, muzička linija, kuhinja, trpezarija, kupatilo. Zaseban ulaz u smeštajnu jedinicu.
Apartmani - EKO APARTMANI

Apartmani - EKO APARTMANI

Eko apartmani su smešteni u blizini glavnog puta kroz Bački Petrovac, kod sportskog centra. Ukupno 5 apartmana uredjenih kao drvene kućice, nalik brvnarama. Svih 5 apartmana je komforno opremljeno sa po dva kreveta i mogućnošću dodatnog ležaja, TV, internetom, kuhinjskim delom i kupatilom.
Apartmani Lidija

Apartmani Lidija

Apartman Lidija Bački Petrovac

Apartmani Svetlica

Apartmani Svetlica

Apartmani Svetlica se nalaze u blizini osnovne škole i gimnazije Jana Kolara, na par minuta hodom od svih najznačajnijih atrakcija.
U ponudi je 5 prostranih, komfortno opremljenih apartmana- tipa studio. Apartmani su dvokrevetni, sa mogućnošču pomoćnog ležaja ili dečijeg kreveta, ako je u pitanju porodica sa decom. Jedan apartman je opremljen sa super king size krevetom.
Domaćinstvo BALAŽ

Domaćinstvo BALAŽ

Domaćinstvo BALAŽ: nalazi se u Kulpinu. Potpuno opremljene 2/2 sobe u prizemlju kuće sa TV, etažnim grejanjem. Gostima je na raspolaganju i velika trpezarija, uređena terasa i garaža. Zajednički ulaz. Usluga noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo ČANJI

Domaćinstvo ČANJI

Domaćinstvo ČANJI: smešteno u samom centru Petrovca, sa velikim dvorištem i garažom za kola. Sobe sa centralnim grejanjem, klimom, telefonom,kablovskomTV, internetom.. Na raspolaganju je velika trpezarija sa terasom. Mogućnost iznajmljivanja soba ali i apartmana. Usluga- noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo FEKETE

Domaćinstvo FEKETE

Domaćinstvo FEKETE: smešteno blizu centra naselja Gložan. Lepo uređeno dvorište i luksuzne, prostrane sobe sa centralnim grejanjem i terasama. Boravak u ovom domaćinstvu gostu pruža učestvovanje u poljoprivrednim radovima u svrhu svoje rekreacije.
Domaćinstvo HARMINC (SA-HA)

Domaćinstvo HARMINC (SA-HA)

Domaćinstvo HARMINC se nalazi u centru Bačkog Petrovca u blizini sportskih terena osnovne škole Jan Čajak, nedaleko sportskog i rekreativnog centra Vrbara i fudbalskog kluba Mladost. Od akvaparka Petroland udaljeno je svega 2 km.
Domaćinstvo Katona

Domaćinstvo Katona

Domaćinstvo "Katona" raspolaže sa dve dvokrevetne i jednom jednokrevetnom sobom. Uređeno u tradicionalnom stilu, učiniće Vaš odmor zaista posebnim. Raspolaže prostranim dvorištem, garažom za kola, internetom.
Domaćinstvo KOPESTINSKI

Domaćinstvo KOPESTINSKI

Domaćinstvo KOPESTINSKI: smešteno u blizini Aquaparka, blizu glavnom putu. Kuća sa velikim dvorištem i parkingom za kola. Smeštaj u potpuno opremljenoj kući, na spratu. Sobe sa centralnim grejanjem. Usluga, noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo LABAT

Domaćinstvo LABAT

Domaćinstvo LABAT: smešteno u samom centru Petrovca, sa velikim dvorištem i natkrivenim prostorom za kola. Novoizgrađene 2/2 sobe sa vlastitim kupatilom, centralnim grejanjem, klimom, TV.
Domaćinstvo OPAVSKI

Domaćinstvo OPAVSKI

Domaćinstvo OPAVSKI: smešteno u blizini centra naselja, sa velikim dvorištem, garažom za kola. Smeštaj u potpuno opremljenoj kući. Sobe sa centralnim grejanjem i klimatizacijom. U kući priključak za internet, kablovska TV. Usluga noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo PONIGER

Domaćinstvo PONIGER

Domaćinstvo PONIGER smešteno je u blizini sportskog centra Vrbara i u blizini puta prema Novom Sadu i Aquaparku. Poseduje veliko dvorište sa parkingom za kola. Kuća u svom sastavu ima 3/2 sobe i 2/1 sobe sa 2 zajednička kupatila na spratu.
Domaćinstvo RIBAR

Domaćinstvo RIBAR

Domaćinstvo RIBAR ( Apartman ): smešteno u blizini centra naselja, sa velikim dvorištem i garažom za kola. Smeštaj u potpuno opremljenoj dvorišnoj kući. Sobe sa TA grejanjem. U kući priključak za internet, kablovska TV. Mogućnost iznajmljivanja soba ali i cele kuće. Usluga- noćenje i noćenje sa doručkom.
Kuća za odmor

Kuća za odmor "Lane" - Bački Petrovac

Kuća za odmor "Lane" smeštena je u centru Bačkog Petrovca ulica Janka Čmelika 6 a,sa dvorištem i garažom za kola...
Kuća za odmor AUTENTIK

Kuća za odmor AUTENTIK

Autentična vojvođanska kuća I kategorije

U potpunosti renovirana u starom stilu, sa obezbeđenim parkingom i zasebnim ulazom u objekat sa predsobljem, kupatilom, opremljenom kuhinjom i trpezarijom, spavaćom/dnevnom sobom sa trosedom i foteljama, velikim ograđenim dvorištem sa garniturom za sedenje. Mogućnost korišćenja bicikla, kablovska tv, wifi.
Nacionalna kuća AROMA

Nacionalna kuća AROMA

RESTORAN- NACIONALNA KUĆA " AROMA ": 5/2, 1/1 sobe sa kupatilima. Mogućnost posluživanja hrane u restoranu, koji se nalazi u okviru smeštajnog objekta. Nacionalna kuća "Aroma", izgrađena je u slovačkom etno stilu, ima sem restoranskog dela i smeštajne kapacitete od šest soba.
OAZA MB GLOŽAN

OAZA MB GLOŽAN

RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM “ OAZA MB“ GLOŽAN je smeštajno ugostiteljski objekat sa ribnjakom, bazenom sa termalnom vodom, teniskim terenom, sportskim terenima na korišćenje, restoranom. Ukupne površine 6,5 ha.